Μαχητής Πετρούπολης

 

Άγγελος Αβραμόπουλος: Απόλυτα επιτυχημένη η πορεία του Άρη Πετρούπολης


Αναμφισβήτητα εξαιρετική ήταν η πορεία που πραγματοποίησε φέτος ο Άρης Πετρούπολης. Ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της μηχανής του ήταν και ο Άγγελος Αβραμόπουλος, ο γυμναστής της ομάδας. Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος τεχνικός που είναι διπλωματούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος του διπλώματος UEFA B' έχει εργαστεί σε Ολυμπιακό Λιοσίων, Κολωνό (κερδίζοντας την άνοδο) και εδώ και δύο χρόνια στον Άρη Πετρούπολης, με τον οποίο πέρυσι πανηγύρισε την άνοδο στην Α'ΕΠΣΑ.


Ο Άγγελος Αβραμόπουλος δήλωσε τα εξής:
«Η πορεία του Άρη Πετρούπολης φέτος ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Η ομάδα τερμάτισε ψηλά στη βαθμολογία, ενώ φτάσαμε και στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου σταθήκαμε άτυχοι αφού αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Το πιο σημαντικό πάντως είναι πως η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ενώ και γενικότερα ο σύλλογος αποπνέει υγεία.
Αυτό οφείλεται στο πως όλα λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα. Η συνεργασία παιχτών-τεχνικού τιμ ήταν πραγματικά άψογη, ενώ η διοίκηση ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα με καθημερινή παρουσία, λύνοντας άμεσα κάθε πρόβλημα».
Ο νεαρός αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχος τεχνικός έχει κινήσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων με την εξαιρετική δουλειά του. Όμως ο ίδιος παραμένει απόλυτα προσγειωμένος, και όπως τονίζει, προτεραιότητα σε οποιαδήποτε συζήτηση έχει ο Άρης Πετρούπολης.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ


επιστροφή στην κορυφή