Μαχητής Πετρούπολης

 

Έσβησε πριν ανάψει ο... Φάρος Περιστερίου!


Ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ώρες έκαναν λόγο για συγχώνευση του ΓΣ Περιστερίου και του Φάρου Κερατσινίου με τον δεύτερο να μετακομοίζει από το Κερατσίνι στο Περιστέρι και η νέα του έδρα να είναι το κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου". Με την  ονομασία Φάρος Περιστερίου, ο  Γυμναστικός θα αγωνιζόταν στο παρκέ, αλλά τα έγγραφα σύστασης της ΚΑΕ θα είχαν το όνομα του Φάρου που κέρδισε την άνοδο και που δεν έχει χρέη από το παρελθόν και θα μπορούσε να φτιάξει “καθαρή” ΚΑΕ.


Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων όμως εξέδωσε ανακοίνωση όπου διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφόρησαν πως θα συγχωνευτεί με τον Φάρο Κερατσίνιου προκειμένου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣΠ:

 «Ουδέποτε υπήρξε συναίνεση της Δημοτικής Αρχής σε οποιοδήποτε πλάνο, που αφορά μελλοντικές κινήσεις του Τμήματος Μπάσκετ του Γ.Σ. Περιστερίου. Σε χθεσινή συνάντηση της Διοίκησης του Γ.Σ. Περιστερίου με τον Δήμαρχο της Πόλης μας Ανδρέα Παχατουρίδη έγινε εκτενής συζήτηση σε θέματα που αφορούν τα Δημοτικά Κολυμβητήρια και απλή ενημέρωση για το ότι διερευνούμε την πιθανότητα να αγωνισθεί η Ομάδα του χρόνου στην Α1, χωρίς αναφορά στον τρόπο που θα μπορούσε να γίνει αυτό.
Ουδεμία συζήτηση μεταξύ της επίσημης Διοίκησης του Γ.Σ. Περιστερίου, όπως εκφράζεται από τον Πρόεδρό του και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και των οργανωμένων φιλάθλων της Ομάδος μας, πολύ περισσότερο συναίνεση σε κάποιο πλάνο έχει υπάρξει.
Η μόνη έγκυρη ενημέρωση για κινήσεις του Γ.Σ. Περιστερίου για το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ομάδας μας σε Πρωτάθλημα άλλο από αυτό της Α2 θα γίνεται από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.


Οι παμπαίδες του ΑΟ Άρης Πετρούπολης στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» του ΓΣ Περιστερίου


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου διοργανώνει το 2ο τουρνουά Παμπαίδων «Νίκος Φάσουρας» στο κλειστό Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» με την επιθυμία να γίνει θεσμός για τις Ακαδημίες του ΓΣΠ.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 17.00 με την συμμετοχή του ΓΣ Περιστερίου, του Άρη Πετρούπολης, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Ο Γενικός Αρχηγός των Ακαδημιών κ. Γιώργος Παρδακίδης δήλωσε σχετικά: «Επιθυμία μας που θέλουμε να γίνει πράξη είναι το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» να γίνει θεσμός  και να τιμήσουμε ενα δικό μας παιδί τον Νίκο Φάσουρα, που τόσο πρόωρα έφυγε απο την ζωή.»  
 
Το πρόγραμμα:

17.00 ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    
17.10 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    
17.20 ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ –ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ     
17.30 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    
17.40 ΟΣΦΠ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ        
17.50 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ     
18.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ    
18.10 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    
18.20 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    
18.30 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.    
18.40 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    
18.50 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.     
19.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ            


επιστροφή στην κορυφή