Μαχητής Πετρούπολης

 

ΑΟ Άρης Πετρ. (Α): Τον "πρόδωσε" η μπάλα 70-73 στην Ακράτα

Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί τελικά η παραμονή του Άρη στην Γ' Εθνική μετά την ήττα μετά την ήττα με 70-73 στην Ακράτα. Ο Άρης μετά από 26 αγωνιστικές παραμένει στην 11η θέση με 35 βαθμούς.


Ο Άρης έπαιξε με πάθος και τα έδωσε όλα για τη νίκη, αλλά η μπάλα τον "πρόδωσε" στην επίθεση. Παίζοντας καλή άμυνα κατάφερε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα να μένει κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα "πέταξε" αρκετές ευκαιρίες να βρεθεί μπροστά στο σκορκαθώς παίζοντας μέσα στην ρακέτα ήταν άστοχος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγιαναν πόντο πόντο, αλλά οι πάικτες του Άρη κατάφεραν να προηγηθούν με 70-69 στο τελευταίο λεπτό. Όμως στην πιο κρίσιμη στιγμή οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν την κατάλληλη ψυχραιμία στην άμυνα και δεν σταμάτησαν στην ντρίπλα την επίθεση των παικτών της Ακράτα επιτρέπωντας στον αντίπαλο να κάνει το 71-70. Στη συνέχεια άλλη μία επίθεση πήγε χαμένη για τον Άρη που υποχρεώθηκε στα 2" να κάνει φάουλ και να στείλει τον παίκτη των γηπεδούχων στις βολές από όπου γράφτηκε το τελικό 73-70.

Δεκάλεπτα:  23-15, 36-32, 52-60, 73-70
Διαιτητές:  Καρανικόλα Αλ.-Καρανικόλα Ειρ.
Ακράτα(Ζωντός): Ολύμπιος 8 (1), Λάφης 4, Λάππας 26 (1), Γ. Μανταλβάνος 8, Βεσκούκης 9 (1), Μαλλής 12 (4), Ν. Μανταλβάνος, Κατοπώδης 6.
Άρης Πετρούπολης (Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος): Κεφαλάς 11 (1), Βενιτουράκης 16 (3), Κωνσταντακόπουλος, Δρακόπουλος 2 , Κυρίτσης, Μπαζιώτης 15 (2), Μπούτρης 4, Σταύρος 2, Τασούλας 4, Μακρόπουλος 16, Δρικόγιας, Βεντούρης.

- Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης δίνει τον τελευταίο αγώνα για τη σεζόν στην έδρα του με αντίπαλο τον Γλαύκο και χρειάζεται μόνο τη νίκη για να διεκδικήσει την παραμονή στην τελευταία αγωνιστική στην Καλάμάτα!


επιστροφή στην κορυφή