Μαχητής Πετρούπολης

 

Θ. Λάππας: "Κάθε πέρυσι και καλύτερα στο Θέατρο Πέτρας"

Το Φεστιβάλ Πέτρας είναι το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός στη Δυτική Αθήνα και πάντα τέτοια εποχή πολλοί περιμένουν με αγωνία να γνωρισούν ποιοι θα είναι οι καλλιτέχνες που θα φιλοξενηθούν. Μία πρώτη γεύση για το φετινό πρόγραμμα πήραμε από το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Θοδωρής Λάππας επικεφαλής της παράταξης "Πετρούπολη Μαζί", όπου μας προιδεάζει για ένα φτωχό καλλιτεχνικά πρόγραμμα.

Αναλυτικά το ανακοίνωση έχει ώς εξής:  

Στην έκφραση "κάθε πέρσι και καλύτερα" συμπυκνώνονται τα νέα που αφορούν στο πρόγραμμα για το καλοκαίρι 2017 του Θεάτρου Πέτρας. Οι θεατρικές παραστάσεις είναι εκείνες που μπορεί να σώσουν τα προσχήματα γιατί από μουσικές ας είναι καλά τα... αφιερώματα. Η "Λυσιστράτη" με τους Κυριακίδη, Μπέζο και Φιλιππίδη, η "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" με τον Χειλάκη και ο "Οιδίπους επί Κολονώ"  με τον Καζάκο, μαζί με Ρουγγέρη - παιδικό, Δήμητρα Παπαδοπούλου και Λουδάρο-Σταυροπούλου θα δώσουν το όποιο θεατρικό νόημα στα βράδια του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου.
Με έντονο ενδιαφέρον περιμένουμε την θεατρική παράσταση "Βάτραχοι", παραγωγή της Δραματικής σχολής του Δήμου μας στο στις αρχές του Σεπτεμβρίου.
Οι μουσικές παραστάσεις ξεκινούν με τους γερόλυκους της rock Nazareth και εξαντλούνται στα αφιερώματα Καλδάρας, Καρράς, Μικρούτσικος και Λοΐζος, και τέλος με τον Ρέμο. Πάντως φαίνεται ότι θα κλείσουμε Πετρουπολιώτικα το Φεστιβάλ Πέτρας με τον άξιο μουσικό Θύμιο Παπαδόπουλο.


επιστροφή στην κορυφή