Μαχητής Πετρούπολης

 

Το μήνυμα αλληλεγγύης δεν... τ' άκουσαν οι πολλοί!


Με απόλυτη επιτυχία από πλευράς συμμετοχής στέφθηκε ο αγώνας παλαιμάχων αθλητών του βόλεϊ με στόχο την ενίσχυση της Δημοτικής Αποθήκης Τροφίμων.

 

Όλοι ήταν εκεί οι αθλητές, οι προπονητές, οι διαιτητές, ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, η δημοτική αρχή, δημοτικοί σύμβουλοι, αθλητικοί παράγοντες του αθλήματος και της πόλης.

Ήταν πραγματικά μια γιορτή! Μία γιορτή όμως στην οποία απουσίαζε ο κόσμος ή για την ακρίβεια ο πολύς κόσμος. Τα κενά καθίσματα προκάλεσαν πραγματικά προβληματισμό, για το τι άλλο θα έπρεπε να γίνει για να υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση και ευαισθητοποίηση του κόσμου!

Η εικόνα από το σημείο συγκέντρωσης των τροφίμων πραγματικά ήταν αποκαρδιωτική. Κάπου 20 σακούλες όλες κι όλες ήταν η συγκομιδή της αξιέπαινης προσπάθειας της δημοτικής αρχής!
Δύσκολες εποχές για κοινωνικά μηνύματα! Όταν όμως απαιτείς μόνο, χωρίς να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο της πόλης μάλλον συνήθισες τη μιζέρια σου!!!

Στο καλό κομμάτι της εκδήλωσης, από νωρίς άρχισαν να συγκεντρώνονται οι αστέρες του βόλεϊ όπως οι Αμαριανάκης,  Ανδρεόπουλος, Γκιούρδας, Δημητριάδης, Ζακυνθινός, Θεοδωρίδης,  Δ. Καζάζης, Στ. Καζάζης, Κουρνέτας, Μαυράκης, Μηνούδης, Μιχαλόπουλος, Μουστακίδης, Ντράγκοβιτς, Ξεροβάσιλας, Οικονόμου, Σιδηρόπουλος, Σπανός, Τερζάκης,  Τριανταφυλλίδης, Φάκας,  Χατζηαντωνίου, Ψαράς.
Από την πλευρά των προπονητών το παρών έδωσαν οι Γεωργαντής, Ηλιόπουλος,  Λάιος, Πολύζος.
Παρόντες και οι διαιτητές Αμαριανάκη, Βαρθαλίτης, Γεροθόδωρος, Γεωργουλεάς, Κουτσούλας, Κυριοπούλου, Μαυρικίδης, Μουλά, Πέρος, Ράπτης.

Παρόντες επίσης ο πρώην και ο νυν πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης και Γιώργος Καραμπέτσος. Από την πλευρά της δημοτικής αρχής βρέθηκαν ο δήμαρχος Βαγέλης Σίμος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θανάσης Φιλίππου, οι αντιδήμαρχοι Ρούλα Κανέλλη, Ανθή Ζορμπά και Βάσω πουλογιαννοπούλου οι δημοτικοί σύμβουλοι Μανώλης Δαλέντζας, Λευτέρης Καζαδέης (εντεταλμένοι σε θέματα αθλητισμού), Μανώλης Ραγκούσης, Θοδωρής Λάππας και Κατερίνα Πετρικίου, ο πρόεδρος του ΓΣΠ βόλεϊ Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο προπονητής και όλες οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του Γυμναστικού που βραβεύτηκαν για τη φετινή πορεία τους και άνοδο στην νεότευκτη PreLeague.


επιστροφή στην κορυφή