Μαχητής Πετρούπολης

 

Μεγάλη επιτυχία η Ανθοκομική Έκθεση στην Πετρούπολη!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ανθοκομική Έκθεση Πετρούπολης. Εκατοντάδες συμπολίτες μας επισκέφτηκαν την έκθεση που διήρκησε από τις 28 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου στην πλατεία Ηρώ με την συμμετοχή των ανθοπωλείων της πόλης μας και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από την οργάνωση όσο και από την ποικιλία των λουλουδιών και φυτών.

 

Είχαν μάλιστα την ευκαιρία να γνωρίσουν τα καταστήματα της πόλης να συζητήσουν μαζί τους σχετικά με τα φυτά να τους δοθούν συμβουλές, αλλά και μικρά μυστικά για να κάνουν ακόμη πιο όμορφους τους κήπους και τα σπίτια τους.
Οι καταστηματάρχες που συμμετείχαν στη έκθεση μίλησαν για τη μεγάλη επιτυχία αλλά και το όφελος από αυτήν. Μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη βοήθεια του Δήμου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά υποσχόμενοι για καλύτερη οργάνωση από τη δική τους πλευρά, ώστε όλη η πόλη να έχει την ευκαιρία να γνωριστεί με τον θαυμαστό κόσμο των λουλουδιών.
Επισκέπτες της έκθεσης επικρότησαν αυτή την προσπάθεια, απέδωσαν τα εύσημα στη δημοτική αρχή και τους επιχειρηματίες και έκαναν λόγο για μία ακόμη αχτίδα πολιτισμού στην Πετρούπολη!
Υπήρχαν βέβαια όπως πάντα και οι "γκρινιάρηδες" που μίλησαν για το κόστος της έκθεσης με το οποίο επιβαρύνθηκε εξ' ολοκλήρου ο Δήμος, ενώ επιχειρηματίες από άλλους κλάδους επισήμαναν πως σε ανάλογες προτάσεις που έκαναν οι ίδιοι προς το Δήμο (Λευκή Νύχτα), δεν έτυχαν της ίδιας ανταπόκρισης!


επιστροφή στην κορυφή