Μαχητής Πετρούπολης

 

Η Πετρούπολη Μαζί έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της!


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 η δημοτική παράταξη Πετρούπολη Μαζί στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης.


Ο επικεφαλής της παράταξης και δημοτικός σύμβουλος κ. Θοδωρής Λάππας αφού καλωσόρισε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και έδωσε τις ευχές για μία δημιουργική νέα χρονιά και με συμπόρευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων της πόλης για αλλαγή στο δήμο, τόνισε ότι: «η προσέλευσή τους επιβεβαιώνει τη δημοτική παράταξη ως ένα ισχυρό θεσμικό σχήμα της Πετρούπολης με δυνατή κοινωνική νομιμοποίηση που εργάζεται καθημερινά για δημιουργία, εξέλιξη και αποτελεσματικότητα πάντα σε προοδευτική κατεύθυνση και όχι ως μία ευκαιριακή εκλογική παρουσία.   

 


Στα  τρία χρόνια από την ίδρυση της παράταξης και την συμμέτοχη μας στα δημοτικά πράγματα της πόλης παραμένουμε απόλυτα συνεπείς στις αρχές, τις άξιες και τις θέσεις που καταθέσαμε.
Η προσπάθεια μας με όσα μέσα διαθέτουμε έχει αταλάντευτο προσανατολισμό για ένα δήμο ευρωπαϊκό, με ανθρωπιά, αλληλεγγύη, ποιότητα ζωής και ανάπτυξη.
Η παρουσία μας και οι δημιουργικές μας προτάσεις σε όλα τα συμβούλια που συμμετέχουμε έχουν πολλές φορές δώσει αποτέλεσμα ιδιαίτερα επωφελές για τους πολίτες.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η διοίκηση στο δήμο ασκείται ιδεοληπτικά και με κομματική κηδεμονία. Η δε αξιωματική  αντιπολίτευση αναζητείται.
Εμείς όμως είμαστε παντού,  στο δήμο, στους φορείς, στις πολιτιστικές και αθλητικές δομές της πόλης, στην κοινωνία.
Επιζητούμε το καλύτερο σε ένα κοινό βηματισμό με τους πολίτες, με τις ιδέες τους, τις προτάσεις και τις δράσεις τους.
Κέντρο της ζωής μας είναι η πόλη που ζούμε,   θέλουμε καλύτερη ποιότητα ζωής για μας και τα παιδιά μας. Θέλουμε τοπική ανάπτυξη και βελτίωση της αγοράς μας, θέλουμε περισσότερο και καθαρότερο χώρο στην καθημερινότητα μας.

 


Στην εκδήλωση της κοπής της πίτας παρευρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Στέφανος Βλάχος, ο διευθύνων σύμβουλος ΕΡΓΟΣΕ Θάνος Βούρδας, ο πρόεδρος της Τ.Ο. της ΝΔ Κώστας Χριστόπουλος, η γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ – Δημ. Συμπαράξης Χρ. Χρυσανθακόπουλος, ο διευθυντής ΙΚΑ Πετρούπολης Νίκος Πετρόπουλος.
Ο δημοτικός σύμβουλος Ιλίου πρ. υποδ. ΙΚΑ Σάκης Πατσούρης, Γιώργος Κυρμούτσος (πρόεδρος Κρητών Πετρούπολης), Νίκος Κουλαξουζίδης (πρόεδρος Ποντίων Πετρούπολης), Στέφανος Ντουλάς (πρόεδρος του Συλλόγου Αορείτης), Δήμος Βεντούρης (πρόεδρος του συλλόγου Προφήτης Ηλίας), Γιώργος Κασίκης  (πρόεδρος της Ενώσης Διασωστών), Δημήτρης Ψωμαδέλλης (αντιπρόεδρος Ερυθρού Σταυρού Πετρούπολης), Ελισάβετ Χατζηαγγελή Φάσουρα (πρόεδρος του ΑΟ Άρης Πετρούπολης), Χρ. Μητρόπουλος (πρώην πρόεδρος του ΑΟ Άρης Πετρούπολης), Παν. Κατριβάνος (πρόεδρος του ΑΟ Νέοι Παλατιανής), Βασίλης Κοτσαύτης (γενικός αρχηγός Ίριδας Πετρ.).
Οι πρώην αντίδημαρχοι Έφη Μητροπούλου και Παντ. Καλαμπαλίκης και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αλειφτήρας.


επιστροφή στην κορυφή