Μαχητής Πετρούπολης

 

Δ. Ιλίου: Ζητά να πληρώνει τους λογαριασμούς του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου


Το Δ.Σ. του Δήμπου Ιλίου με ψήφισμά του ζητάει να αναλάβει την οικονομική διαχείριση των δαπανών των λογαριασμών κοινής ωφελείας για το 10 Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, ώστε να υπάρχει ομαλότητα στη λειτουργία του μετά την άρνηση του υπουργείου Εσωτερικών για να δοθεί σταθερή επιχορήγηση 40.000€.


Αναλυτικά το ψήφισμα του του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου έχει ως εξής:
«Ζητάμε την τροποποίηση της σύμβασης μεταξύ ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. και ΑΤΕΣΕ Α.Ε., στο σκέλος της διαχείρισης των δαπανών για τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, που αφορούν το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, προκειμένου να την αναλάβει η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ιλίου, με σκοπό να την προσαρμόσει στις οικονομικές της δυνατότητες, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις που απορρέουν από τους παραπάνω λογαριασμούς της συγκεκριμένης Σχολικής Μονάδας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της, καθώς η απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών στο αίτημά μας, για σταθερή επιχορήγηση του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου με το ποσό των 40.000,00 €, ήταν αρνητική.
Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιλίου εξυπηρετεί μία από τις πλέον ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της Δυτικής Αθήνας και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία του».


επιστροφή στην κορυφή