Μαχητής Πετρούπολης

 

Κόουτς Καλαμπόκης στο Περιστέρι

Μπάσκετ


Μετά από μία σεζόν στις ακαδημίες του Πανιωνίου, ο Γιάννης Καλαμπόκης θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο Περιστέρι, αναλαμβάνοντας τους εφήβους και τους νέους της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017

Φροντίδα για τους ανθρώπους με Alzheimer στο Δήμο Χαϊδαρίου

Χαιδάρι


Η Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου, σε συνεργασία με την εταιρεία Alzheimer Αθηνών, αναλαμβάνει την υλοποίηση του προγράμματος “Φροντίζουμε αυτούς που φροντίζουν”, αξιοποιώντας χρηματοδότησή μέσω ΕΣΠΑ.

Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017

Η ΚΝΕ τιμά την Οκτωβριανή Επανάσταση

Ελλάδα

       
Με σύνθημα  100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Το μέλλον δε θα ‘ρθει από μονάχο του …αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς» (Βλ. Μαγιακόφσκι) το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα για 43η χρονιά.

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017

Δυτικό Μέτωπο: Δεν πάει άλλο με τον ΧΥΤΑ Φυλής!

Πετρούπολη


Αντιπροσωπεία του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στις 12 Ιουλίου 2017 προχώρησε σε συμβολικό κλείσιμο της εισόδου του ΧΥΤΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πρόβλημα της έντονης δυσοσμίας που προέρχεται από την εγκατάσταση της Φυλής.

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017

Δ. Πετρούπολης: 49η Αιμοδοσία στις 15-16 Ιουλίου 2017

Πετρούπολη


Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με τον ΓΝΑ "Ερυθρός Σταυρός¨διοργανώνει την 49η Αιμοδοσία το Σάββατο και Κυριακή 15-16 Ιουλίου 2017. για την ενίσχυση της Δημοτικής τράπεζας Αίματος.

Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017

Δ. Ιλίου: Άμεση απομάκρυνση κεραίας από την Αγίου Νικολάου

Ίλιον


Την άμεση απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας κέρδισε ο Δήμος Ιλίου μετά την απόρριψη από το Εφετείο Αθηνών της αίτησης αναστολής κατεδάφισης της κεραίας επί της οδού Αγίου Νικολάου 103 που άσκησε η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017

ΠΕΔΥ Αλεξάνδρας: Σε 24ωρη εφημερία για πρωτοβάθμια περίθαλψη

Ελλάδα


Ξεκίνησε από τη  Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 η 24ωρη εφημερία του ΠΕΔΥ Μονάδας Υγείας Αλεξάνδρας, που θα υποδέχεται όλο το 24ωρο (καθημερινές – Σαββατοκύριακα - αργίες) έκτακτα περιστατικά που χρήζουν πρωτοβάθμιας περίθαλψης και προσέρχονται με ίδια μέσα.

Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017

Κεραυνός Πετρ.: Ο 17χρονος Δημήτρης Μιχάλης στην Κ-20 του Ατρομήτου

Ποδόσφαιρο


Στην πρώτη περίπτωση θα λέγαμε ότι απλά, έτυχε, στη δεύτερη θα κάναμε λόγο για σύμπτωση, όταν πλέον υπάρχει και τρίτη τότε θα πρέπει να μιλάμε για επαγγελαμτισμό και σωστή δουλειά.

Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017